Welkom in de Dutch Hockey Hall of Fame
Zoals het bij iedere echte Amerikaanse sport gebruikelijk is, hoort ook bij het Nederlandse ijshockey een Hall of Fame. Enkele jaren geleden was er, in combinatie met ijshockey.com, een Nederlandse Hall of Fame. Door de jaren heen is deze helaas niet gebleven.

Vanuit de Nederlandse supporters groepen is de afgelopen tijd gediscussieerd op het forum over wie wel en wie niet in de Dutch Hockey Hall of Fame een plaats verdient. Voor mij was dit aanleiding om mijn kennis met betrekking tot het bouwen van een website en mijn passie voor ijshockey te combineren en deze Dutch Hockey Hall of Fame site op te zetten en ter beschikking te stellen.
Daar ik geen tekst schrijver ben wil ik graag de samenwerking aangaan met diverse ijshockeykenners/supporters uit verschillende regio's om de verdere invulling en uitbreiding van de Dutch Hockey Hall of Fame gestalte te geven.

Daarnaast is er altijd ruimte voor uitbreiding van de profielen, zo moet het ook mogelijk worden in de toekomst beeldmateriaal van een speler, referee, coach of builder toe te voegen, en indien hier behoefte aan is statistieken toe te voegen.

Ik heb een begin gemaakt een aantal prominenten uit de ijshockeywereld waarvan ik 99% zeker ben dat zij een plek verdienen hier, anders had men tenslotte geen trofee naar deze personen vernoemd!

Diegene die zich geroepen voelt de verdere vulling van de Dutch Hockey Hall of Fame aan te pakken kan via de contact pagina contact opnemen. Ook suggesties welke het informatie aanbod of de gebruiksvriendelijkheid van de Dutch Hockey Hall of Fame ten goede komen zijn natuurlijk van harte welkom.

Hopelijk zal de Dutch Hockey Hall of Fame naar verloop van tijd een verzamelplek worden van alle prominenten uit de Nederlandse ijshockey geschiedenis.
een overzicht van het Duth Hockey Hall of Fame nieuwsarchief: